Zomerse loveshoot (+ hond!) op het strand bij Noordwijk

Oké.. ik weet dat ik dit elke keer zeg, maar: deze fotoshoot met Kathi + Max is echt één van mijn favoriete shoots ever! <3 Kathi mailde me in de lente omdat ze graag een after-wedding-fotoshoot wilde met haar dan-man Max op het strand bij Noordwijk. Zij en Max zouden gaan trouwen in augustus, en daarna op vakantie gaan naar Noordwijk en het leek ze wel wat om dan een fotoshoot te doen. Natuurlijk (natuurlijk!) dacht ik: JA FANTASTISCH, dus zei ik ja!

Eén dingetje waar Kathi het over had vond ik wel een beetje spannend.. ze vertelde me namelijk dat ze hun hond mee wilden nemen, en dat die ook op de foto moest! Nou, als je me een beetje kent.. ik ben niet zo fantastisch met honden, haha ; ) Dus ik was wel een beetje zenuwachtig, maar toen ik Kathi en Max en Tyson (hun hondje) ontmoette hahah, ik kon niet gelukkiger zijn – Tyson blijkt de liefste, schattigste, rustigste hond OOIT te zijn! Hij wilde alleen maar lief naar Kathi en Max kijken terwijl zij mooi en schattig aan het zijn waren op het strand. De perfecte combinatie, toch? Geniet van de foto’s!

//

So ehm yeah.. I know I say this every time, but this photoshoot with Kathi + Max is one of my absolute faves! <3 Kathi emailed me in the spring about the possibility of doing an after-wedding-photoshoot on the beach near Noordwijk. She and Max would get married in August, and go on holiday to Noordwijk the week after and thought it would be cool to do a photoshoot then. Obviously (obviously) I thought this was a fabulous idea so of course I said YES!

One thing that Kathi mentioned was a bit terrifying for me though.. she said they would bring their dog and they wanted pictures with him as well! Now if you know me a little bit – I am not great with dogs ; ) So I was a bit scared, but when I met Kathi and Max and Tyson (their dog) oh man I couldn’t have been happier – turns out Tyson is the sweetest cutest dog EVER who only wants to stare at his owners while they look ridiculously cute and beautiful. Perfect combination! Enjoy the pictures ; )

 

 

About the Author:


Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.