Zomerse bruiloft in de binnenstad van Utrecht

Zomers warm en zonnig Utrecht, een prachtige bruid in een stunning red dress, een hilarisch grappige bruidegom, een heleboel heerlijk vrolijke gasten.. ingredi├źnten voor best een goede dag, lijkt me zo ; ) En o ja, de IJSJES!

De bruiloft van Felice + Wesley was genieten voor mij! Ik begon de dag bij Felice en haar vriendinnen – wat bijzonder dat ze in gebed om haar heen mochten staan voordat ze haar one and only voor het eerst ging zien die dag. Olaf, goede vriend/vrolijke auto-meneer, reed ons vervolgens naar de Botanische Tuinen bij de Uithof, aan de rand van de stad. Daar wandelden we, maakte ik foto’s, zong Wesley liedjes voor Felice en trok Felice een heleboel gekke hoofden.. die jullie hier lekker niet te zien krijgen! ; )

Terug naar de stad! In het Lepelenburg Park ontmoette het bruidspaar hun vrienden en familie, en midden tussen de zonnebadende Utrechters in het park deden wij gewoon een gezellige shoot met alle daggasten. Het was een kleurrijk gezelschap en ook wel echt een beetje gek.. dus vrolijke foto’s hoera! Nog meer vrolijkheid volgde: we wandelden met elkaar naar de Boothstraat, waar in een mooi Zaalverhuur 7 kerkgebouw een heerlijk Surinaams diner op ons wachtte. Als toetje waren er veel prachtige (en ja ook wel echt heel grappige) speeches voor het bruidspaar. En er was ook nog een ├ęcht toetje: IJSJES! Bij IJssalon Luciano aan de Nobelstraat – super leuk, toch?

Het huwelijk werd ingezegend in een heel mooie dienst, in een kerkzaal bomvol vrienden en familie. En toen was er heel heel heel veel taart! En een feestje, waar de moeder van de bruidegom midden op de dansvloer stond.. tja, dan raad je wel wat voor een avond er volgde.. ; )

Ik heb genoten van het bijzondere verhaal van Wesley en Felice, en al helemaal van hun zonovergoten Utrechtse bruiloft! Geniet hier onder ook mee! :)

 

About the Author:


1 Comments:

 1. Ingrid
  June 15, 2018
  Reply

  Het was een schitterende dag!
  Een dag om nooit meer te vergeten.

  Doet me goed te zien dat geluk nog bestaat.

  Op mijn neefje en zijn vrouw!


Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.