Trouwen in 2018?

Jarenlang heb ik met heel veel plezier bruiloften gefotografeerd – ik mocht op meer dan 100 feestjes van verliefde mensen komen en het was héél leuk! : ) Toen kreeg ik stiekem een beetje een andere baan (ik promoveer aan de Universiteit van Amsterdam) en kon ik niet meer zo goed vooruit plannen voor al die bruiloften!

Dus in September 2015 stopte ik officieel met het fotograferen van bruiloften. Zo jammer! Natuurlijk met de nadruk op officieel, want als één van mijn vrienden of een bekende me vroeg om te fotograferen dan keek ik toch altijd even in de agenda en als ik dan plek had.. dus stiekem heb ik toch nog heel wat bruiloften gefotografeerd, maar gewoon even niet meer zo veel als daarvoor! En eerlijk gezegd: dat was wel lekker ontspannen. ; )

Eind 2017 had ik he-le-maal geen bruiloften meer in de planning staan, maar stiekem heeft 2018 er toch alweer een paar. Ach ja, het is ook veel te leuk! Vooruit plannen gaat nog steeds niet zo lekker vanwege de andere verantwoordelijkheden voor mijn werk, maar iets meer last-minute.. dat gaat wel.

Trouwen in 2018?

Dus, even goed opletten – ga je deze zomer, herfst of winter trouwen (dat is dus vanaf nu tot april 2019) – dan heb ik misschien wel een plekje voor je! Stuur me even een e-mail en dan kan ik kijken wat mogelijk is! : ) Ik kan op dit moment nog niet goed vooruit plannen voor de zomer en de herfst van 2019, dus dat gaat ‘m helaas nog niet worden!

Ook neem ik maar een beperkt aantal bruiloften aan (want ander werk enzo he), dus ik ga een klein beetje kies-keurig zijn ; ) Lees deze pagina even goed door om te kijken of we bij elkaar passen!

About the Author:


Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.