Sep 14

The times they are a changin’

The times they are a changin’, zo schreef Bob Dylan ergens in de jaren ’60. Een melancholisch liedje, voor een melancholische blogpost. Want, inderdaad, de tijden veranderen: en ik dus ook.

De afgelopen vijf jaar heb ik met enorm veel plezier meer dan 80 bruiloften gefotografeerd, en voor de komende tijd staan er nog heel wat op de planning. Elke keer weer is zo’n dag genieten: die lieve zenuwachtige bruid, zó mooi, wachtend op haar one true love. En al die gezellige gasten in hun prachtigste kleren, de mooiste locaties, de tofste jurken, het heerlijkste eten: de creatiefste jonge mensen die het feest van hun liefde vieren! En elke keer weer is het een wonder dat ik daar bij mag zijn, vanaf de eerste keer dat ik super zenuwachtig met m’n 17 jaar op de stoep stond bij mijn eerste bruidspaar tot al die keren in het laatste jaar waarbij ik zo’n dag wel kan dromen.

Het was een uitdaging, het was een feest! Maar aan alles komt een eind – en dat is nu helaas gekomen. Naast al het fotograferen studeerde ik de afgelopen jaren keihard, en ben ik eind augustus ook afgestudeerd. En een wonder is gebeurd: ik heb een baan gevonden! De komende vier jaar mag ik promoveren aan de Universiteit van Amsterdam: a dream come true. Maar ook: keihard werken, veel conferenties bezoeken en veel reizen – en helaas valt dat niet meer te combineren met trouwfotografie.

In short: vanaf heden neem ik geen nieuwe opdrachten voor bruiloften meer aan. Er staan er nog heel wat op de planning, dus er zullen zeker nog wel wat blogs voorbij komen, dus wees niet getreurd. ; ) Daarnaast blijft fotograaf zijn fantastisch, dus voor loveshoots en portretten kun je me altijd nog mailen! M’n website blijft ook lekker in de lucht, ik hoop ook te gaan bloggen over allemaal leuke reizen met veel foto’s.

Wat natuurlijk niet kan missen: een enorme THANK YOU voor de afgelopen fantastische jaren! Bruidsparen: jullie waren allemaal zo leuk en zo gezellig, bedankt voor jullie vertrouwen – ik heb ervan genoten om deel uit te mogen maken van jullie bruiloften, het was een feestje. : )

Dus, voor nu: geniet nog even lekker mee met ‘n stroom aan blogs en Facebook posts over prachtige bruidsparen, en over een tijdje zullen jullie meer horen over mijn nieuwe avonturen. Adios, amigos!

About the Author:


Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.