Oxford

Aan het begin van 2015 bezocht ik het schattigste stadje van Engeland: Oxford! Twee vrienden van mij studeerden er toen, en natuurlijk moest ik op visite komen – any excuse to travel, right? ; ) Mijn ervaring met Engeland is nog niet zo groot (lees: Londen), maar ik wilde al ZO lang een keertje naar Oxford want al die foto’s op Pinterest en HARRY POTTER.. haha!

Nou, het maakte al z’n dromen waar hoor! We verbleven in een allerschattigst uber-Engels huisje via AirBnB (met kippen, haha!), en genoten het hele weekend van scones en thee voor ontbijt, hihi. Oxford is echt perfect voor een weekendje, dan heb je alles wel zo’n beetje gezien, dus, ideaal. De eerste dagen wandelden we rond in het leuke oude centrum van de stad met van die prachtige colleges (JA OOK DIE VAN HARRY POTTER) en kerken, so pretty! Ook woonden we een evensong bij, echt prachtig – met van die schattige jongetjes-zangers! Op onze laatste dag bezochten we drie musea (natuurlijk ; )), het Ashmolean (ahh dream come true!) en het Natural History Museum en het Pitt Rivers Museum – allemaal echt heel bijzonder! De dag daarna genoten we van ‘n typisch Engels ontbijt (nouja, genoten: ei en bonen en vlees, bah : p) in een dining hall van één van de colleges, voor een echte Oxford experience natuurlijk. ; )

Ik denk dat Oxford ook super leuk zou zijn voor een dagje, dus als je binnenkort nog eens in Londen bent.. pak de bus, en geniet van dit cutie Engelse universiteits-stadje!

 

Oxford -1dip

Oxford -8Oxford -9

Oxford -12

Oxford -7Oxford -20

Oxford -13Oxford -14Oxford -44

Oxford -21Oxford -42

Oxford -50Oxford -51Oxford -53

Oxford -54

Oxford -62Oxford -63

Oxford -68Oxford -70

Oxford -71

Oxford -84Oxford -86

Oxford -101Oxford -104Oxford -107

Oxford -88Oxford -96

Oxford -94

About the Author:


Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.