Inge Photography: vrolijke + informele fotografie

Loveshoot

Gezellig met je lief op de foto? Een cadeautje, een middagje uit of gewoon om de liefde te vieren – loveshoots zijn één van mijn favoriete dingen om te doen! We trekken er gezellig met z’n drietjes op uit – in jullie geboortestadje, jullie lievelingswandeling in het bos of aan het strand, het is helemaal up to you guys! Tijdens ons wandelingetje stoppen we af en toe en zet ik jullie op een leuk plekje neer, en klik eventjes heel wat foto’s bij elkaar. En dan wandelen we lekker verder! Geen ongemakkelijke studio-shoot dus, maar gewoon een middagje weg met je lief en, o ja, met mij ; ) Bonus: ik beloof dat ik voldoende slechte grappen zal maken om jullie aan het lachen te blijven maken, en dan dat gevoel van awkwardness snel zal verdwijnen!

Hoe werkt het precies?

Nou, ongeveer zo: jullie willen op de foto gezet worden door mij (yay!) dus je stuurt me super snel een mailtje. Dan plannen we zo snel mogelijk twee data in (altijd eentje reserve, want het weer in Nederland, hmm..) en op de afgesproken dag zien we elkaar! De shoot duurt ongeveer 1-1,5 uur en ik vertel jullie precies wat jullie moeten doen, dus no worries! ; )

 Judith + Martijn -144   

Hoeveel kost het?

Een loveshoot kost 150 euro. Dit is voor ongeveer een uurtje fotografie op de locatie van jullie keuze. Dit bedrag is inclusief BTW, en exclusief reiskosten vanuit Alkmaar. Ik stuur jullie een digitale factuur die jullie tot twee weken na jullie shoot mogen betalen.

En wat krijgen we dan?

Jullie krijgen een rrrrazendsnelle preview met alvast heel wat leuke foto’s op mijn Facebook pagina. Daarna binnen 2 maanden een WeTransfer met zo’n 75-150 foto’s van jullie blije hoofdjes! Deze foto’s zijn allemaal bewerkt en heel mooi (I promise).

  

Ik heb nog vragen! Want wat moet ik aan, en ik ben helemaal niet fotogeniek en ..

Oké oké, stuur me maar een mailtje. Komt allemaal goed ; ) Ga hier maar vast even kijken naar wat mooie foto’s die ik maakte van verliefde mensen en het komt allemaal goed ja!