Inge Photography: vrolijke + informele fotografie

let's talk money

Let's talk money - want hoeveel kost dat nou, zulke toffe foto's door mij van jullie? :)

 

BRUILOFT Vanaf heden fotografeer ik helaas geen bruiloften meer. : (

 

KLEINE GEZINNETJES FOTOSHOOT Ben jij een klein gezinnetje - zijn jullie bij elkaar opgeteld met maximaal 5? Dan kunnen we een vrolijke gezinsshoot doen! We gaan gezellig met elkaar een wandeling maken (ongeveer een uurtje) op een locatie van jullie keuze. De kosten hiervoor zijn €300,-. Binnen 1 maand krijgen jullie een WeTransfer toegestuurd met ongeveer 150 bewerkte foto's. 

 

 

LOVESHOOT Een loveshoot (of een fotoshoot voor 2 personen) kost je €175,- voor ongeveer een uurtje fotografie op een locatie van jullie keuze. Dit bedrag is inclusief BTW, maar exclusief reiskosten.*  Binnen 1 maand krijgen jullie een WeTransfer toegestuurd met ongeveer 75-150 bewerkte foto's. 

 

PORTRETSESSIE Mooie foto's van jezelf voor je ouders of je LinkedIn pagina kun je ook bij mij regelen! Voor €100,- maak ik ongeveer een halfuur tot een uur foto's van jou op een locatie van jouw keuze. Dit bedrag is inclusief BTW, maar exclusief reiskosten.* Binnen 1 maand krijg je een WeTransfer toegestuurd met ongeveer 50-100 bewerkte foto's.

 

Heb jij een andere soort opdracht die hier niet bijstaat? Let me know, dan zal ik kijken wat ik voor je kan doen! :)

 

* Reiskosten zijn de kosten met het openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal station.