Familieshoot in Amersfoort

Wat een lieve familie mocht ik fotograferen op deze zonnige lente-zondagmiddag op de Amersfoortse hei! Ik ken deze mooie lieve mensen uit mijn kerk, en ze wilden graag vieren dat hun gezin al zo mooi is + nog mooier gaat worden, kijk maar naar die prrrachtige baby-buik. En om dat te vieren trokken we er op uit op zondagmiddag!

Het weer was wonderbaarlijk heerlijk (ik bedoel, maart..) en samen wandelden we over de hei. Energieke M. rende de hei over, deed rendieren na en sprong op paaltjes en op papa – het was een feestje voor mijn lens. Af en toe zette ik H. en K. even netjes neer voor een wat meer geposeerde foto (als M. er zin in had ; )), maar meestal vloog ik met mijn camera achter dit mooie gezin aan om hun vrolijkheid en gezelligheid vast te leggen zoals het was: ontspannen en heerlijk.

Kortom: genoten dus! Wil je ook zo’n leuke shoot van jou en je gezin? Meer info vind je hier! En voor nu, even lekker genieten van deze mooie Amersfoortse family!

Hanneke en Klaas en Maas -118

Hanneke en Klaas en Maas -59Hanneke en Klaas en Maas -24

Hanneke en Klaas en Maas -108

Hanneke en Klaas en Maas -111Hanneke en Klaas en Maas -86

Hanneke en Klaas en Maas -142

Hanneke en Klaas en Maas -155Hanneke en Klaas en Maas -171

About the Author:


Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.