Inge Photography: vrolijke + informele fotografie

Families

Families, yay fun! Wat hou ik van de gezelligheid en gekheid van een gezin. En al die vrolijkheid past natuurlijk niet in een studio of in een huisje, dus daarom trekken we er lekker met elkaar op uit. Jullie favoriete zondagmiddagwandelingetje (burgerlijk! ; )), uitwaaien aan het strand of langs de Amsterdamse gracht – het kan allemaal, en jullie mogen het kiezen! En o jullie hoeven niet in perfect lichtblauw-wit gecoördineerde kleding te verschijnen hoor – lekker op je laarzen door de bladeren rennen is namelijk super leuk en tja dan worden die witte kleren wel snel vies.. toch? Nou ja, je snapt het ondertussen vast wel – geen saaie stijve foto’s, maar vrolijkheid en gezelligheid – gewoon zoals jullie samen zijn.

En o ja, belangrijk detail: ik fotografeer alleen maar gezinnen van bij elkaar opgeteld maximaal 5 mensen – dat kan ik het beste ; ) Is jouw gezin kleiner? Superleuk, zin in! Is jouw gezin groter? Sorry, dat is niet helemaal mijn ding. : (

Hoe werkt het precies?

Nou, ongeveer zo: jullie willen op de foto gezet worden door mij (yay!) dus je stuurt me super snel een mailtje. Dan plannen we zo snel mogelijk twee data in (altijd eentje reserve, want het weer in Nederland, hmm..) en op de afgesproken dag zien we elkaar! De shoot duurt ongeveer 1-1,5 uur en ik vertel jullie precies wat jullie moeten doen, dus no worries! ; )

Hanneke en Klaas en Maas -171 Hanneke en Klaas en Maas -111 Hanneke en Klaas en Maas -86

Hoeveel kost het?

Een familieshoot kost 250 euro. Dit is voor ongeveer een uurtje fotografie op de locatie van jullie keuze. Dit bedrag is inclusief BTW, en exclusief reiskosten vanuit Alkmaar. Ik stuur jullie een digitale factuur die jullie tot twee weken na jullie shoot mogen betalen.

En wat krijgen we dan?

Jullie krijgen een rrrrazendsnelle preview met alvast heel wat leuke foto’s op mijn Facebook pagina. Daarna binnen 2 maanden een WeTransfer met zo’n 100-150 foto’s van jullie blije hoofdjes! Deze foto’s zijn allemaal bewerkt en heel mooi (I promise).

Hanneke en Klaas en Maas -108 Hanneke en Klaas en Maas -142

Ik heb nog vragen! Want wat moet ik aan, en ik ben helemaal niet fotogeniek en mijn kinderen zijn heel irritant en ..

Oké oké, stuur me maar een mailtje. Komt allemaal goed ; ) Ga hier maar vast even kijken naar wat mooie foto’s die ik maakte van vrolijke gezinnetjes en het komt allemaal goed ja!