Inge Photography: vrolijke + informele fotografie

Bruiloften

Bruiloften, oh bruiloften! Wat een heerlijke feestjes zijn dat : ) Ik geniet er enorm van, om zo’n hele dag mee te liften met al die vrolijkheid! Ik ben niet zo van de formeligheid (zoals je misschien wel kunt merken, haha), maar juist dat informele en gezellige – dat doet me goed. Daarom vind ik dat bruiloften fotograferen ook veel meer is dan gewoon zo’n officiële fotoshoot met jullie twee (oké die doen we ook en ik beloof dat het fantastisch wordt) en die familie-foto’s (ja ook die kunnen we wel vrolijk maken hoor!). Het is echt zo’n hele dag, van het allereerste gezellige momentje met je vriendinnen en de krultang, van kinderen die veel te grote taartjes in hun veel te kleine mondjes proppen, van tranen bij lieve speeches en van gezellig samen dineren – dat alles is je bruiloft, en dat is één groot feest!

Hoe werkt het precies?

Super leuk dat jullie mij overwegen voor je bruiloft! Ik neem weer nieuwe opdrachten aan vanaf januari 2020! Heb je interesse? Stuur me een vrolijk mailtje over jullie bruiloft en over jullie zelf, en dan kijk ik of we bij elkaar passen! Het is leuk voor mij om alvast iets meer te horen over jullie dag en wie jullie zijn, dan weet ik een beetje of ik de goede fotograaf voor jullie ben!

Hoeveel kost het?

Ik fotografeer een bruiloft voor 1000 euro voor 8 uur. Dat bedrag is inclusief BTW, en exclusief reiskosten vanaf Alkmaar. Je kunt ook extra uren bij boeken, dat kost 50 euro extra per uur. Maar ik blijf maximaal 10 uur op jullie bruiloft, anders dan val ik om, haha ; ) Ik ben er trouwens ook minimaal 8 uur want tja.. anders lukt het me niet om al die vrolijkheid goed op de foto te krijgen hoor!

En wat krijgen we dan?

Allereerst krijgen jullie een rrrrazendsnelle preview op mijn Facebook pagina. En dan, dat zit allemaal in die 1000 euro, krijgen jullie zo’n 500 héél mooie foto’s van jullie blije hoofdjes! Die krijgen jullie op een USB stick thuis toegestuurd, maximaal 2 maanden na jullie bruiloft – maar meestal wel wat eerder hoor. De foto’s die jullie krijgen zijn allemaal hoge resolutie en bewerkt, dus je kunt er zelf een mooi fotoboek van knutselen of een print aan de muur van hangen!

Ik heb nog vragen! Want wat nou als het regent, en ik ben helemaal niet fotogeniek en mijn toekomstige hubby heeft altijd z’n ogen dicht en ..

Oké oké, stuur me maar een mailtje. Komt allemaal goed ; ) Ga hier maar vast even kijken naar wat mooie foto’s die ik maakte van al die mooie bruiloften en dan gaan we even kletsen!