Inge Photography: vrolijke + informele fotografie

over Inge

Hoi! Ik ben Inge, het meisje achter Inge Photography, en nu al een hele tijd een vrolijke amateur fotograaf. Ik fotografeer met veel plezier de wereld, gelukkige geliefden, en andersoortige mooie mensen. Deze website zit bomvol met al mijn foto's - dus, kijk met plezier rond!

Maar misschien vraag je je wel af wie er achter die foto's zit - wel, dat ben ik. :) Ik ben 25 jaren jong, gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven, en geen full-time fotograaf. Geboren en getogen met het Zuid-Hollandse platteland en de hervormde kerk, verhuisde ik na mijn middelbareschooltijd naar idyllisch Middelburg. Daar volgde ik een studie Liberal Arts & Sciences, en na drie jaar rondde ik die af en volgde ik mijn lief naar Utrecht. 

 

        

 

Sindsdien woon ik in Utrecht, rondde ik mijn master Museumstudies aan de Universiteit van Amsterdam af, en ben ik ondertussen promovenda aldaar. Musea zijn de reden dat ik geen full-time fotograaf ben, hihi ;) Ik hou van kunst en archeologie, van religie en volkenkunde, ik ben nieuwsgierig, ik wil alles weten, en dat vind ik in musea! Dus daar geniet ik momenteel met volle teugen van.

Maar naast een liefde voor musea heb ik ook een liefde voor fotografie - zoals je wel kunt merken ;) Ik vind het heerlijk om in gezellige, kleurrijke, foto's de mooiheid van de schepping vast te leggen. Ik ben niet zo van tradities en formaliteiten, maar meer van spontaniteiten en gekkigheden. Geen stijve reportages of studio-shoots, maar heerlijk buiten in de natuur levendig en gezellig zijn! Informeel, en origineel dus. 

Nu weet je een beetje over mij, en I'd love to get to know you! Dus: ben je geïnteresseerd in mijn foto-skills? Stuur me een mailtje